Venera by Marija Spasovska Lyrics

Looking for the Macedonian lyrics to “Venera” by Marija Spasovska (2022)? More than 195 people have already found the lyrics of the song for karaoke, the notes of the melody to the song, the official video and clip of the song “Venera”.

Venera mk Lyrics [Marija Spasovska]
Venera Macedonian Lyrics

Quote from the song “Venera” by Marija Spasovska


Секоја болка е капка солза
Мене ме боли тој поглед остар
Чекорам сама ко во Сахара
Нема ни небо ни вода ни море овде
Не е ѕвезда, не е комета
Само е карпа, мене што ми смета
Чекорам сама по Венера
Нема ни љубов ни сјај ни воздух овде

LyricsWord.com

Can you finish lyrics of the song “Venera” based on this quote?

If you can't then the lyrics will be below ...Venera lyrics [Marija Spasovska]

Marija Spasovska: Venera Lyrics


Official Music Video Song “Venera”

Marija Spasovska - “Venera” (Official Video Clip)

This video clip of Marija Spasovska will answer the following questions:

  • What song samples Venera?
  • Where is Venera music video clip?
  • Who was in the Venera official music video?
  • Who sang the popular song Venera?
  • What is the meaning of the song Venera?

Perfect Lyrics of the Song “Venera” Released in 2022

[Favorite Song Lyrics: song “Venera” with perfect lyrics for karaoke]

[Текст за песната „Venera“]

[Строфа 1]

Секоја болка е капка солза
Мене ме боли тој поглед остар
Чекорам сама ко во Сахара
Нема ни небо ни вода ни море овде
Не е ѕвезда, не е комета
Само е карпа, мене што ми смета
Чекорам сама по Венера
Нема ни љубов ни сјај ни воздух овде

[Рефрен]

Што и да каже, знам пак ме лаже
Зборови краде, без збор да ми даде-даде
Венера — веќе нема љубов
Тој не ме праша дали боли, дали пече, дали гори
Не ме праша дали ова срце ќе се бори
Венера — веќе нема сила
Тој не ме знае, не ме води, сето ова самото оди
Сè што сакав е тој

[Строфа 2]

Не е песокот што е во пустината
За моја прашина, и пред очи поминува
Животот без него ми минува
Само со него, само не Венера

[Рефрен]

Што и да каже, знам пак ме лаже
Зборови краде, без збор да ми даде-даде
Венера — веќе нема љубов
Тој не ме праша дали боли, дали пече, дали гори
Не ме праша дали ова срце ќе се бори
Венера — веќе нема сила
Тој не ме знае, не ме води, сето ова самото оди
Сè што сакав е тој