Edinstven nachin by DUPER Lyrics

Looking for the Macedonian lyrics to “Edinstven nachin” by DUPER from the album Hyper (2020)? More than 103 people have already found the lyrics of the song for karaoke, the notes of the melody to the song, the official video and clip of the song “Edinstven nachin”.

Edinstven nachin mk Lyrics [DUPER]
Edinstven nachin Macedonian Lyrics Album Hyper

Quote from the song “Edinstven nachin” by DUPER


:
Немам ни причина
А сакам да признаам
Само во тебе гледам
Без да трепнам и минута

LyricsWord.com

Can you finish lyrics of the song “Edinstven nachin” based on this quote?

If you can't then the lyrics will be below ...Edinstven nachin lyrics [DUPER]

DUPER: Edinstven nachin Lyrics


Official Music Video Song “Edinstven nachin”

DUPER - “Edinstven nachin” (Official Video Clip)

This video clip of DUPER will answer the following questions:

  • What song samples Edinstven nachin?
  • Where is Edinstven nachin music video clip?
  • Who was in the Edinstven nachin official music video?
  • Who sang the popular song Edinstven nachin?
  • What is the meaning of the song Edinstven nachin?

Credits, Cast & Crew of Song “Edinstven nachin”

  • Written: DUPER
  • Release Date: September 20, 2020

Edinstven nachin lyrics credits, cast, crew of song

Credits, Cast and Crew of Samples: Edinstven nachin lyrics
Perfect Lyrics of the Song “Edinstven nachin” Released in 2020

[Favorite Song Lyrics: song “Edinstven nachin” with perfect lyrics for karaoke]

[Verse 1]

:
Немам ни причина
А сакам да признаам
Само во тебе гледам
Без да трепнам и минута

Вечно би пливал краул
Во твоите очи јас
Во твојот ирис би потонал
Како во океан

[Verse 2]

:
Не мисли, кажи
Со себе се борам да признаам
Доста се лаги
Не знам ни како ти успева
Се што ми правиш
Чувствувам оваа ноќ ќе отвори врати

[Chorus]

:
Има ли начин
Да добијам сè без да изгубам
Немир ми прави
Дали почнува сè или завршува
Единствен начин за нас
И се губам

[Verse 3]

:
Ти пишав поезија
Не ми олеснува
Има ли зборови што можат сè да ти објаснат

И што и да пишам знам
Што и да пробам да измислам
Не е ни блиску до тоа како се чувствувам

[Verse 4]

:
Измисли причина место и саат
За другото знам
Макар да не бидам веќе другар
Ќе пробам да бидам и
Повеќе од што сум бил досега
Морам да дознаам
Очи во очи сум со вистината

[Chorus]

:
Има ли начин
Да добијам сè без да изгубам
Немир ми прави
Дали почнува сè или завршува
Единствен начин за нас
И се губам

[Bridge]

:
Дали ми значи
Дали би одел до крај
Ова е единствен начин
За тебе би одел до крај

[Chorus]

:
Има ли начин
Да добијам сè без да изгубам
Немир ми прави
Дали почнува сè или завршува
Единствен начин за нас
И се губам